úterý 14. října 2014

Recenze Catrice ultimate shine rtěnka

Krásný den vám přeji.
Dnes tu máme recenzi na jednu z mých oblíbených značek a to Catrice. Poslední dobou si opravdu užívám rtěnky a tato je jedna z nich. Většinou se líčím do školy, kdy ráno nemám moc času ani náladu nic moc vytvářet. Proto taky sahám po rtěnkách světlejších a hydratačních, které jsou mi ve škole příjemné a nemusím se zaobírat tím, jestli je aplikace přesná a nebo jestli nemám rozpraskané a vysušené rty, Je to prostě pohodlné. Tahle rtěnka je jedna z těch které mám do školy ráda, taková "pohodlná rtěnka."

 Na každodenní nošení je to perfektní odstín jemně oranžové se shimmerem. Takže pozor, kdo nemá tyto rtěnky rád! Já vlastním odstín 080 Corallicious Pink. Moc pink tedy není, ale i tak ji nosím docela často.
Obal rtěnky je opravdu nádherný. Stříbrný jednoduchý a bytelný. Tahám ji často někam s sebou a zatím nepřišla vůbec k úhoně. Jak se říká v jednoduchosti je krása a u této rtěnky to platí!

Výdrž rtěnky je už horší, ale upřímně mi to vůbec nevadí. Je krásně krémová a rty nevysušuje, dodá hezký lesk a barvu rtům, ale ani pigmentace není úplně špatná, řekla bych že je průměrná. Rtěnka se ze rtů během pár hodin (asi dvě až tři hodiny) vytrácí rovnoměrně, takže nevzniká žádná nevzhledná kontura ani nějaké žmolky a  podobně.
Rtěnku můžu určitě doporučit za tu cenu, myslím že je skvělá.



Žádné komentáře:

Okomentovat